Annons

Stort intresse för "Superdramat"

Intresset för den avgörande matchen i superettans toppstrid är mycket stort. På onsdagen kunde TFF-kansliet inte uppge hur många sittplatsbiljetter finns kvar.
Sport • Publicerad 23 oktober 2003

- Telefonerna går varma och för den som garanterat vill ha en sittplatsbiljett är det bäst att ringa oss eller komma upp till kansliet i morgon (läs: i dag), säger Jonas Christensen i TFF-administrationen. Vångavallen tar 3 100 sittande och runt 4 000 får stå om de ska följa det dramatiska avgörandet. Det talas om minst 5 000 åskådare, i så fall den bästa publiksiffran sedan "nya" Vångavallen invigdes då 6 563 beskådade derbyt mot Malmö FF. Den här gången väntas TFF få stort övertag på läktarplats. Tre bussar med anhängare tar motorvägen söderut från Hisingen, resten kommer från Söderslätt. Frågan är bara hur många.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons