Storspel i Göinge

Bortamatchen i Göingebygden mot Hässleholms IF tycktes på förhand bli till en svår match, när man pratade med initierade på Vannhög.
Sport • Publicerad 11 maj 2008

Nu blev det inte alls så utan Stavsten/Ymor tog en stabil seger på Österås IP. 5-2 (2-1) vann trelleborgarna med.

Hässleholm var visserligen så nära som 2-3 en bit in i andra halvlek men var ändå aldrig nära poäng.

- I andra halvlek är det ju i princip endast ett lag på planen, menar tränaren, Christian Lindh, efter matchen.

Då hade Christian fått se en rejäl urladdning mot slutet och bäst bland många duktiga var tvåmålsskytten Adam Weiszewski och Linus Bladh i försvaret - som dessutom gjorde det viktiga målet fram till ledning med 3-2. Mot slutet fick Hässleholm spela med endast tio man efter ett utdelat rött kort.