Annons

Storseger till ingen nytta

IFK tog en storseger borta mot Farmen i Lund, där siffrorna skrevs till 20-31 (10-13) men tyvärr blev det en storseger till ingen nytta. Med två omgångar kvar ligger IFK förankrat strax bakom topplagen och på behörigt avstånd från bottenregionen och har egentligen att börja ladda för nästa säsong redan nu!
Sport • Publicerad 14 mars 2003

- Det blev som ett träningspass, där spelarna mest sprang omkring och hade roligt. Under de första 20 minuterna var det dock väldigt dålig inställning och då höll också Farmen jämna steg med oss, förklarar Staffan Ekberg efter matchen. IFK-tränaren fick dock se bättre skärpa efterhand och fram till pausen hade koncentrationen räckt fram till en tremålsledning, 10-13. Martin Ljungkvist blev matchens klart bäste skytt och hann med tio och bland IFK-are kom Damir Alkic närmast med fem.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons