Storseger för Palmstaden

Året inleddes på allra bästa sätt för Palmstadens herrar och efter en trevande matchstart tog man över fullständigt och segern skrevs till hela 11-2 efter 0-1, 8-1 och 3-0 som periodsiffror.
Sport • Publicerad 12 januari 2004

hemmalaget Båstad tog alltså ledningen och höll denna inför andra perioden men då inledde trelleborgarna en målkavalkad, där Linus Landgren inledde till 1-1. Pierre Landgren blev dock bäste målskytt med tre mål och närmast kom Samy Kiiskinen med två mål. Morgan Johansson, Johan Roslind, David Sirviö kompletterade som målskyttar, innan Fredrik Andersson satte punkt för målfyrverkeriet fram till 11-2.