Annons

Storseger för Östra Torp

Östra Torp har svajat formmässigt en aning de senaste omgångarna men i lördags var man tillbaka som man lärt känna laget i år och Västra Ingelstad hade inte en chans.
Sport • Publicerad 5 september 2004

7-1 (4-0) slutade matchen där både Martin Rengbo och Magnus Malmberg blev tvåmålsskyttar. Andreas Sjödin, Anders Mårtensson och Ola Persson kompletterade som segerskyttar. Per Lundmark gjorde Västra Ingelstads tröstmål.

Storförlusten innebär att Västra Ingelstad är djupt förankrad på jumboplatsen och chansen för Claes Olsson & Co till nytt kontrakt är nu nästan minimal. Närmast möter man ytterligare två topplag, Croatia och Rydsgård för att sedan avsluta mot Allians och Vintrie.

Östra Torpspelarna har allt i egna händer - eller rättare fötter och möter närmast Kick borta. Ännu en bortamatch väntar sedan mot serieledande Croatia och vinst i de båda matcherna gör att man kan defilera i slutmatcherna mot Rydsgård och Allians.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons