Stormvindar när TFF besegrade Nästved

Det var nästan full storm, när TFF mötte danska Nästved på Vångavallens C-plan och stormen förstörde det mesta av ordnat spel. Conny Karlsson tar i ytterligare: "Den förstörde allt!"
Sport • Publicerad 24 mars 2007

TFF inledde i medvind och det var också denna som hjälpte Michael Mensah till 1– 0 efter 26 minuter.

– Ja, helt klart får danskarna undan bollen annars, fortsätter Conny.

Tio minuter senare hade nye Olcay Senoglu ett bra läge men skottet gick då över. I övrigt hände inte så mycket mer i första halvlek - förutom att TFF-arna tillbringade minst 90 procent av tiden på motståndarnas planhalva. I pausen byttes Erik Sundin mot Emil Mårtensson och Emil blev till sist lycklig målskytt. Det kom med minuten kvar och då spikade också Emil slutresultatet till 3– 0 efter 1– 0 i halvtid.

2– 0 gjordes sex minuter före 3– 0-målet och då var det "Olli" Senoglu som äntligen fick göra sitt premiärmål i TFF-tröjan.

Ett fint förarbete signerat Mattias Thylander och Emil Mårtensson gav Olli fritt spår och ensam med målvakten var han säkerheten själv. Han placerade bollen över målvakten mitt i målet och upp i nättaket. Hur säkert som helst!

– Det kändes som Olli letade länge efter målet och han tyckte nog det var skönt när det kom, menar Conny, som avslutar analysen så här:

– En halvtaskig vårplan och full storm - vad mer kan man begära?

Kvar på träningsprogrammet finns Mjällby borta och då handlar det om genrep inför allsvenskan!

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.