Annons

Stor dramatik när Palmstaden vann

Äntligen verkar det som om mycket har lossnat, när det gäller Palmstadens spel och det var en oerhört viktig trepoängare laget tog i hemmamötet med topplaget CL98IC från Kalmar. Hela 17 mål ledde fram till segern med 10–7!
Sport • Publicerad 21 november 2009

En kvartett spelare höjde sig över mängden i segerlaget och det var Daniel Persson, Patrik Andersson, Tom Åkesson och Fredrik Sjöstedt, där Daniel blev den som avgjorde definitivt, när han petade in bollen till 10–7 i tom kasse och med 1.37 kvar. Palmstadens seger kom efter periodsiffrorna 4–1, 3–4 och 3–3.

Palmstaden var hela tiden i ledningen och som mest vid 6–1 under inledningen av andra perioden. Som närmast var gästerna vid 1–1, 2–1 och 7–6. Vid just 7–6 steg Tom Åkesson fram som något av en räddande ängel, när han elegant satte 8–6 med ett kanonskott i bortre krysset.

Genom segern klättrar Palmstaden rejält i tabellen och man ligger sjua inför fortsättningen.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons