Annons

Stéphanie Öhrström i TA Sportpodd: ”Henne ska Sverige se upp med mot Italien”

Stéphanie Öhrström har varit fotbollsproffs i Italien i 13 säsonger. Målvakten från Trelleborg berättar om den amatöraktiga liga hon kom till och varför hon stannat kvar i alla år. Något italienskt landslagspel blev det aldrig – det satte den italienska byråkratin stopp för.
Podcast • Publicerad 22 juni 2023 • Uppdaterad 28 juli 2023
Stephanie Öhrström är född 1987 och började spela fotboll i TFF. Nu är hon hemma i Trelleborg på semester. Nästa säsong spelar hon vidare i Roma.
Stephanie Öhrström är född 1987 och började spela fotboll i TFF. Nu är hon hemma i Trelleborg på semester. Nästa säsong spelar hon vidare i Roma.Foto: Jenny Isaksson

Stéphanie Öhrström är veckans gäst i TA Sportpodd. Under ett öppenhjärtigt samtal berättar hon om kampen mot den italienska byråkratin, varför hon nobbade Pia Sundhage, den förbjudna flytten, fotbollsframtiden, universitetsstudierna, prao-tiden på TA och återkomsten till Vångavallen. Dessutom tipsar hon om vilken spelare Sverige ska se upp med när länderna möts i VM i sommar.

Här saknas innehåll

Björn GustavssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons