GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stefan Nilsson med i toppen i skeet-EM

Kvalificeringsrundan i skeet-EM i Italien har kommit till skott. Trelleborgsskytten Stefan Nilsson fanns med bland de bästa, men åkte ur i shoot-off till finalen.
Stefan Nilsson. Arkivbild.
Stefan Nilsson. Arkivbild.
Foto: Jonas Bergström

Efter totalt de fem kvalificeringsrundorna fanns Stefan Nilsson med bland de åtta bästa skyttarna. Med 123 träffar av 125 möjliga var Trelleborgsskytten en av dem som lyckades bäst.

Hans landslagskamrat, Marcus Svensson, skuggade honom precis bakom med två träffar mindre.

I kvalskjutningen till finalen blev det däremot sorti för Stefan Nilsson som, tillsammans med britten Ben Llewellin och spanjoren Juan José Aramburo, fick se sig utslagen ur den individuella tävlingen.

Skeet-EM i Bologna, Italien, avgörs under söndagen. Det svenska laget är en av förhandsfavoriterna i lagtävlingen och Stefan Nilsson hoppas kunna kröna tävlingsåret med ännu ett guld.

Läs mer