Annons

Stefan Herman tackade nej till IFK

Danske allroundspelaren Stefan Herman nobbar IFK - men kan bli aktuell senare i höst. Jobbet på kulturministeriet för tidskrävande.
Sport • Publicerad 20 augusti 2003

Stefan Herman, 32, imponerade i en träningsmatch förra helgen och IFK hade förhoppningar om att kunna göra ett kap. Men tyvärr blev det nej tack från dansken. - Inledningsvis blev det inget men vi håller dörren öppen fortfarande, säger IFK:s ordförande Lars Åberg. Stefan Herman jobbar på det danska kulturministeriet i Köpenhamn, ett jobb som innebär en hel del resande. I nuläget är det inte förenligt med spel i IFK Trelleborg. - Det visar på stor seriositet att tacka nej när han känner sig osäker på hur mycket tid han kan ge handbollen, säger Lars Åberg. Stefan Herman har spelat i högsta serien i Danmark och har en med division 2-mått mätt fin meritlista. Men besvikelsen i IFK är inte alltför stor. - Det hade varit ett extra plus om han kommit men det var inget vi planerat för så vi ser det inte som ett avbräck. Men vi får se hur det blir längre fram i höst, säger ordföranden som också berättar att fler nya namn är aktuella. Han säger dock inte vilka.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons