Annons

Stavsten/Ymor räcker inte till

Toppmatcher varvade med rena bottenskrapet. Nej, sammantaget räcker inte spelet riktigt till för Stavsten/Ymor i division tre. I lördags hade man dessutom vädrets makter emot sig.
Sport • Publicerad 18 juni 2007

Matchen var ett bottenmöte med Tomelilla som gäster på Vannhög. Seger för hemmalaget och man hade varit poängmässigt i kapp gästerna från Österlen men det ville sig inte alls.

DIVISION TRE

Annons

Tomelilla vann med 3– 2 efter ledning i halvtid med 1– 0. Stavsten/Ymor inledde andra halvlek bättre än man avslutade första och Tobias Hansson lyckades också kvittera, där han styrde bollen med en lätt touch förbi en chanslös Tomelillakeeper.

Ett olyckligt självmål av Niklas Ljung ställde till det på nytt och 1– 2 inför fortsättningen. Dennis Olsson slog hörnan som ledde till Tobias 1– 1-mål och Dennis hade mer att komma med. En frispark från 30-talet meter lurade Tomelillamålvakten ännu en gång och 2– 2 kändes ganska rättvist så långt. Tomelilla kom dock igen ytterligare en gång och gjorde segermålet fram till 2– 3.

Ett något märkligt byte, där ständige oroskällan Rickard Andersson byttes ut gjorde att hemmaanfallen mer och mer ebbade ut. Inget ont om Filip Zahn som kom in men det borde funnits utrymme för båda i ett läge, där till och med oavgjort var att betrakta som en förlust.

– Tomelilla visade en bättre inställning och det gör mig besviken, summerade tränaren Mattias Edvardsson kort direkt efteråt.

Man skulle kunna tillägga att gästerna även sammantaget var ett något bättre lag och det krävs nu en hel del för att Stavsten/Ymor inte ska halka efter som tabelljumbo. Kulladal borta på torsdag är ingen lätt uppgift men därefter tar ett långt sommaruppehåll vid och det kommer lägligt.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons