Annons

Stavsten/Ymor över kvalstrecket

Sport • Publicerad 2 september 2007

FOTBOLL TRELLEBORG

Det hade väl egentligen ingenting alls att göra med tränarbytet men faktum kvarstår; med Patrik Edvardsson vid rodret klättrade Stavsten/Ymor för första gången på länge över kvalstrecket nedåt i tabellen!

Annons

Detta i och med 2-2 (2-1) hemma mot Ystad i ett typiskt bottenmöte, där båda lagen agerade nervöst. Filip Marras gav hemmalaget en tidig ledning och Sebastian Kristiansson fastställde halvtidsresultatet till 2-1. Under inledningen av den andra halvleken kom Stavsten/Ymor fram i ett par riktigt vassa målchanser, där Tobias Hansson var väldigt nära att göra 3-1 men där bollen gick via ribban och ut vid en tilltrasslad situation.

DIVISION TRE

När väl YIF kvitterat till 2-2 i den andra halvleken - genom Henrik Nebrelius - tog också gästerna över spelet och målchanserna mer och mer. Mot slutet hade man också tre-fyra riktigt heta målchanser men antingen stod Mattias Eriksson i målet i vägen eller så slarvade YIF-arna själv bort chanserna.

– Det är lite för tidigt att se konsekvenserna av tränarbytet. Vi gjorde bytet också på lite längre sikt – om vi till exempel tvingas kvala. Lite ser vi det också som om alla får börja om och alla få samma villkor att ta en plats i laget, menar ordföranden, Roger Karlsson.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons