Annons

Stavsten/Ymor föll mot Åhus Horna

Stavsten/Ymor hade chansen att definitivt lämna nedflyttningsregionen i hemmamatchen mot Åhus Horna. Seger och man hade till exempel lämnat gästerna fem poäng efter. Med facit i hand ligger Åhus Horna en poäng före...
Sport • Publicerad 12 juni 2006

DIVISION TRE

Enkel matematik ger vid handen att gästerna därför vann och matchen slutade 2– 3 efter en mållös förstahalvlek och där Åhus Horna som mest ledde med hela 3– 0!

Annons

Åhus Horna-målvakten Markus Johansson var duktig och räddade sitt lag under speciellt inledningen.

Tio minuter in i andra halvlek kom 0– 1 och det var ett olyckligt självmål av Tobias Hansson. Förspelet var ett långt inlägg från Christian Yanez.

0– 2 lät inte vänta och det var på nytt nämnde Yanez som ställde till det för hemmaförsvaret. Han fick iväg ett kraftfullt markskott utan chans för Jonas Karlsson i hemmamålet.

Ytterligare lite längre fram fälldes Andreas Lewitz och Erik Lindberg sköt säkert in bollen och alltså 0– 3 på anslagstavlan.

Hemmatränaren Jimmi Olsson fann dock på råd och han inledde med att byta ut sig själv. In kom Rickard Andersson längst fram och han blev lyckosam.

Med kvarten kvar lobbsköt han in 1– 3 och med nio minuter kvar gjorde han även 2– 3. Målen bidrog till att hemmalaget också fick ett ordentligt tryck på Åhus Horna under avslutningsminuterna men Markus Johansson i målet kunde hålla tätt.

I och med segern är Stavsten/Ymor fortsatt inblandat i striden undan nedflyttningsplatserna. Närmast väntar derbyt borta mot BK Näset!

Tollarp– BK Näset 1– 1

Just BK Näset spelade i går borta mot Tollarp och inget vill sig heller riktigt för Wirmola & Co där.

– Nej, vi missar hur många chanser som helst, säger Jonas direkt efter matchen.

Annons

Det blir alltså 1– 1 efter 0– 0 i paus och där Magnus Persson är den som gör 0– 1 under andra halvlekens upptakt.

– Tyvärr kvitterar Tollarp endast tre minuter fram, säger Jonas Wirmola med ytterligare en suck.

Det oavgjorda resultatet gör att BK Näset fortsätter i en undanskymd roll i bottenträsket.

Sigge Hansson

@02 Brˆd inget indrag:

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons