Annons

Stavstenspelaren på bättringsvägen

Den spelare som föll ihop under måndagens match mellan Stavsten och HK Malmö i Söderslättshallen är på bättringsvägen. Läget är enligt läkarteamet på UMAS stabilt och patienten har flyttats från intensivvården.
Sport • Publicerad 2 december 2008

- Det finns inga direkta uttalanden från läkarhåll i nuläget och jag var i kontakt med sjukhuset under förmiddagen, meddelar Eje Wilör, ordförande i Stavsten.Oavsett orsak till kollapsen är man i alla fall säker på att inget har att göra med den kollision - spelaren gjorde i momentet före fallet - med en dörr i Söderslättshallen.- Nej, han har tydligen kunnat redogöra för den händelsen och att han endast träffade dörren med ena armen, förklarar Eje vidare.Man har också konstaterat att spelaren aldrig tidigare haft problem med hjärtat och enligt Eje, siktar läkarna in sig på att eventuellt finna något virus som påverkat.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons