Annons

Stavstensorken tröt mot Heim

Det var inte bara IFK som gick på pumpen - Stavsten åkte på en rejäl blåsning i Göteborg, när man gästade Heim i Mölndal. 28-18 (14-10) slutade matchen, där Heim drog ifrån mot slutet och när Stavsten saknade viktig rutin i försvaret:
Sport • Publicerad 23 november 2003

- Vi hängde med fram till 20-17 och kvarten kvar att spela men då fick Jonas (Persson) rött kort och sedan orkade vi inte stå emot helt enkelt. I stort tycker jag dessutom att Heim tillhör de fyra bästa lagen i serien - med bra folk på alla platser. Bra målvakter, starkt försvar och bra på niometer och en kämpe i Mikael Pettersson som sammanhållande och som offrar sig hänsynslöst. Stavstentränaren Christian "Mini" Åkerman hade inga ursäkter i stort att komma med - förutom då Jonas utvisning men han saknade speciellt en spelare: - Ja, helt klart saknar vi Conny Johansson. Conny stukade ena foten i matchen mot Önnered och det är tveksamt om han ens kan vara med i nästa match - mot Heid på söndag. Stavsten hängde med ganska hyfsat inledningsvis och under den första kvarten skilde oftast endast ett mål upp till Heim. Efter hand ökade alltså försprånget men inget skall lastas Mikael Samuelsson - som stod hela matchen i Stavstensmålet. Mini igen: - Nej - "Micke" tog femton skott och det får man vara nöjd med. Som alltid drog Christian Skoog ett tungt lass och han blev också bäste målskytt i Stavsten med sex mål. Jonas Persson gjorde fyra, Mattias Hoff tre och Rickard Nilsson två - i övrigt kompletterade Johan Jedlid, Mikael Olsson och Fredrik Värendh med vars ett mål.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons