Annons

Stavstenhar interåd attförlora

Stavsten förlorade bortamötet med Kärra i oktober med tio måls marginal. I kväll har Stavsten chans att ta revansch för den missen när laget återigen åker till Göteborg för att möta Kärra.
Sport • Publicerad 10 februari 2005

Tränaren Dragan Brljevic tror på en annan match – och ett annat resultat – den härgången.

– Vi är ett helt annat lag nu!

Annons

Det gäller att se upp med Kärras vänsternia Andreas Roswall, menar Dragan.

– Han är två meter lång, hoppar högt och gör mycket mål. Får vi stopp på honom är hälften vunnet.

Över huvud taget gäller det att vara aggressivare i försvaret än vad som var fallet i oktober.

– Som många Göteborgslag spelar Kärra med ett offensivt försvar och det passade inte oss då. Dessutom var vi själva alldeles för defensiva i försvaret i den matchen.

Stavsten har med spelare som Theis Husfeldt och Johnni Pedersen ökat rörligheten och snabbheten i anfallsspelet och bör därmed vara bättre rustat nu för möten med offensiva försvar. Det är bara vinst som räknas för Stavsten om laget vill ha fortsatt möjlighet till serieseger.

Mötet med Kärra borta i kväll är det första i ett dubbelmöte. På onsdag kommer Göteborgslaget till Söderslättshallen.

– Vi måste vinna båda matcherna, konstaterar Dragan Brljevic.

Stavsten har alla spelare tillgängliga till kvällens match. Till och med Christian Skoog, som haft så mycket problem med sin rygg, är på väg tillbaka.

– Han ser bra ut på träning och kan snart vara tillbaka. Kanske inte redan mot Kärra på onsdag men vi får se, säger Dragan Brljevic.

Jonas Gustafsson

Handboll Trelleborg
Handboll Trel le borg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons