Annons

Stavsten topplag inför omstarten

I Stavsten har inte minerna varit allt för sura med anledning av att laget missade allsvenskan. I stället är det att vinna division 1 - med intressanta kvalmatcher som följd - som är målet.
Sport • Publicerad 26 januari 2004

- Absolut. Nu gäller det att ta nya tag för att om möjligt kunna ta förstaplatsen. Men vi kommer nog att titta neråt i tabellen ett litet tag också, vi får inte hamna i den zonen, säger tränaren Christian "Mini" Åkerman. I omstarten i division 1 möter Stavsten Warta från Göteborg på bortaplan. Stavsten är tvåa på 17 poäng och Warta ligger näst sist på sju poäng. Det gör Stavsten till favoriter och när lagen möttes i Göteborg i höstas blev det Trelleborgsvinst med 23-20. - Det var första matchen som Conny Johansson gjorde och han var lysande då. Vi får hoppas att han kan vara det igen. Conny Johansson har bara kunnat vara med sporadiskt under säsongen men kommer att kunna spela mot Warta. Över huvud taget ser laget rätt friskt ut för närvarande, rapporterar Mini. Mattias Hoff har en bristning i låret och kommer därför att saknas i kväll men annars är Stavsten ordinarie. saker på gång Under uppehållet har laget bland annat förlorat mot rivalen IFK i en träningsmatch men det är inget som stör Mini: - Vi spelade runt på alla spelare, många juniorer fick känna på seniorhandboll och Christian Skoog var halvskadad. - Dessutom slängde jag själv bort massor med bollar. Det har snackats om att ett par nyförvärv från elitserien ska förstärka Stavsten men till Wartamatchen hinner ingen ny spelare bli klar. Men det är saker på gång, meddelar ordföranden Eje Wilör.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons