Stavsten tog säker seger

Stavsten har hittat segerspåret och tog en säker seger borta mot Warta.
Sport • Publicerad 26 oktober 2003

Stavsten var det klart bättre laget och Wartas unga lag hade inte mycket att sätta emot. Under en 14-minutersperiod i andra halvlek gjorde hemmalaget blott ett mål. Stavsten drog ifrån igen och till slut blev det 23-20 till trelleborgarna. - Jag ville vila lite spelare mot slutet. Vi ledde med 20-12 och då kom vi in i en dålig period, men det var ingen fara på taket och vi löste uppgiften, säger tränaren Christian "Mini" Åkerman. - Jag är nöjd med att alla fick spela i matchen, bland annat gjorde Sebastian Zonder, född 1986, seniordebut. Conny Johansson var helt okej i sin debut.