Annons

Stavsten ställs mot Motala AIF

I lördags slog Stavsten ut division tre-laget Kulladal i den första omgången av Svenska cupen. I går lottades andra omgången. Där väntar Motala AIF hemma på Vannhög för trelleborgarna, ett lag som ramlade ur superettan så sent som i höstas.
Sport • Publicerad 15 april 2002

- Fick just reda på att det blev Motala. Ska bli kul, men jag vet ingenting om laget, säger Stavstens tränare Jan-Christer Nilsson, ny från Östra Torp inför den här säsongen. Han hoppas att det kommer lite mer folk till matchen än vanligt. - Men vi kan bara ta in 1 000 personer, skojar han men uppskattar intresset till 300-400 åskådare mot normala, runt ett hundratal. Matchen ska spelas torsdagen den 25 april, men matchtiden är inte spikad än. Men det blir med all säkerhet tidig avspark med tanke på att det saknas elljus på Vannhög. - Det måste det bli om det går till förlängning, säger Jan-Christer och avslöjar därmed sin optimism. TFF lottades mot division två-laget Sandvikens IF på bortaplan. Den verkliga godbiten gick Höllvikens Gif miste om när man i lördags blev utslaget ur svenska cupen av division fyra-laget Snöstorp/Nyhem. Hade man vunnit den matchen, hade Hammarby väntat hemma i Höllviken nästa torsdag.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons