Annons

Stavsten föll mot tabelljumbon

Den långa raden av Stavsten-förluster i allsvenskan blir bara längre och längre och längre. På söndagen blev det ny förlust mot Lindeskolan som vann med 32-28, efter att ha legat under med 12-14 i paus.
Sport • Publicerad 30 mars 2003

- Det finns ingenting att säga om den här matchen, säger Stavstens tränare Christian "Mini" Åkerman. Vi förlorade helt enkelt för att vår inställning var helt bedrövlig. - Vi spelade bra i 17 eller kanske 20 minuter, sedan tyckte folk tydligen att allt var klart och slutade spela handboll. Så enkelt är det att förklara vad som hände i den här matchen. Man kan säga att det såg ut precis som i alla andra matcher vi förlorat. Inte ens Rasmus Haagensen, som match efter match varit en av lagets viktigaste och mest målsugna spelare, får godkänt betyg av Mini. Något saknas uppenbarligen för att Stavsten ska orka genomföra 60 minuter på en allsvensk handbollsplan. Kondition och grundträning är ett hett tips. Rätt spelartyper är ett annat. I går saknades en viktig pådrivare i mittnian och andretränaren Christian Skoog, som stannade hemma av familjeskäl. - Om vi saknade Skoog? Både ja och nej. Vi ska kunna slå Lindeskolan utan Christian Skoog också. Men det är möjligt att vi saknar en pådrivare på plan. Någon som sticker ut nosen lite. Någon som offrar sig och tar stryk. För Stavsten återstår nu match mot Djurgården hemma på onsdag. Stavstens mål: Rasmus Haagensen 7 (1), Fredrik Wärend 6 (2), Jonas Persson 6, Johan Jedlid 5, Uffe Rasmussen 3, Mattias Hoff 2, Pär Carlsson.

Martin Kubista martin.kubista@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons