Annons

Stavsten drog vinstlotten

Spelare och ledare i Stavsten har all anledning att vara nöjda med den poolindelning, som Handbollförbundet nu har presenterat, när det gäller fortsättningen i allsvenskan.
Sport • Publicerad 21 januari 2003

Stavsten hamnade i B-poolen - tillsammans med Djurgården, IFK Malmö, Lugi, Lindeskolan från Lindesberg och Kroppskultur från Uddevalla. Lagen i B-poolen möts både borta och hemma, där Stavsten också avslutar mot Djurgården den 2 april. - Efter premiärmatchen mot Djurgården väntar hemmamatcher mot Lindeskolan och IFK Malmö, innan vi möter Lugi borta och Kroppskultur hemma. Kristianstad tog den sista allsvenska platsen via segern över Ystads IF i söndags och nu drog man dessutom nitlotten bland Skånelagen. De orangefärgade kamraterna hamnade ensamma i A-poolen - tillsammans med Guif, Irsta, Wasaiterna, Warta och Alingsås. - Lagen i A-poolen möter vi endast en gång, där vi får Guif, Kristianstad och Alingsås hemma och övriga alltså på bortaplan, förklarar Eje Wilör.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons