Annons

Stavsten avslutade med seger

På tredjeplats i division 1 södra vår. Där slutade säsongen 2003-2004 för Stavsten. Detta efter hemmavinst mot Warta med 35-28 (15-12).
Sport • Publicerad 28 mars 2004

- Det betydde inget för något av lagen och matchen hade lite karaktär av träningsmatch. Men vi var det bättre laget och det är alltid roligt att vinna. Vi ville verkligen göra en bra avslutning, säger Christian Skoog som gjorde sju mål. Stavsten passade på att matcha ett gäng juniorer. - Ja, och var skoj och positivt att de fick göra några mål också, säger Skoog och målgörarna han pratar om heter Jimmy Östling och Rasmus Lindqvist, som gjorde två var, och Jens Eriksson. Säsongen är slut för Stavsten och så här summerar lagkaptenen, den assisterande tränaren och skyttekungen Christian Skoog: - Totalt sett tycker jag att vi ska vara nöjda. Det är många som kommit och gått och vi har haft en del skador. Med lite flyt hade det kunnat gå bättre. Vi hade några bottennapp också men det känns som det berodde på de här sakerna. Skoog har inget att berätta gällande förändringar i truppen till nästa säsong. En nyckelfråga för Stavsten är förstås om Christian Skoog själv tänker fortsätta. - Det vet jag inte heller. Men visst lutar det åt att jag fortsätter i Stavsten.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons