Annons

Starke tvåa i Svedala-cup

Sport • Publicerad 22 november 2005

BK Starke fortsätter att imponera på bred ungdomsfront och i helgen tävlade man i Svedala, där man blev sammanlagd tvåa tillsammans med arrangörerna i Svedala BK.

Båda föreningarna samlade ihop 32 poäng och i Starketrikån kunde Daniel Terkildsen, Robin Severinsen, Sebastian Green och Petter Madsen briljera som guldmedaljörer.

Annons

[S] Jag kunde ju inte vara på plats, eftersom det kolliderade med fyrstads i Vellinge men vad jag hört, så tog Sebastian Green för sig rejält. Dessutom stod visst Robin Borglin för väldigt starkt motstånd i finalen mot Robin Severinsen i 38 kg-klassen, menar Roger Andersson.

Daniel Terkildsen har också varit säkerheten själv under höstens tävlingar och tog nu hem ytterligare en fin seger. Dessutom i en högre viktklass än tidigare.

Förutom guldmedaljerna tog Starke även silver, genom Robin Borglin, Dan iel Ewald, Erik Sjöbäck och Marcus Ewald.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons