Annons

Starke-skärpning gav första segern

BK Starke har haft en tuff inledning i Skånetvåan - med klara förluster mot Björnekulla, Bjuv, Viking och Osby. Därför var det en nöjd Thomas Jönsson som lät meddela följande efter matchen borta mot Kävlinge/Furulund:
Sport • Publicerad 2 november 2003

- Vi vann med 25-9 och vi brottades bra! Segrarna togs av Leif Nilsson, Alexander Jönsson, Jonas Hellström, Thomas Jönsson, Hans Jönsson, Roger Andersson samt Per Sjöbäck. - Även om Dennis (Vollenweider) föll i inledningsmatchen mot Fredrik Ek - med 2-5 i poäng - så var den matchen en fingervisning om att vi var ordentligt på hugget och flera gjorde väldigt bra ifrån sig, menar "Ome" vidare. Ome tog själv hem en klar poängseger liksom broder Hans "Puh" och sonen Alexander nöjde sig inte med en poängseger utan han fallbesegrade Daniel Wulfsfeldt efter endast 1.45. Leif Nilsson vann på fall och Jonas Hellström på poäng. Kämpen Per Sjöbäck brukar nöja sig med en eller högst två poängs övervikt vid poängseger men denna gång tog han i rejält. Per vann nämligen med klara 3-0 över Tommy Nielsen! Roger Andersson hade dessförinnan gjort processen kort i matchen mot Henrik Turesson. Henrik fastnade i ett nacksving efter 0.44!

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons