Annons

Stark derbyseger

IFK Trelleborg vann den svåra bortamatchen mot Skurup. Men det satt hårt åt. - Vi stirrade upp oss, tog konstiga avslut och vi på bänken skötte oss inte, sade IFK-tränaren Staffan Ekberg självkritiskt efter 21-23 (9-12).
Sport • Publicerad 28 februari 2003

IFK ledde med mål med 13 minuter kvar. Skurup kom ikapp, 15-20 blev 20-20 innan trelleborgarna fick ordning på spelet igen. - På slutet täppte försvaret till igen och Skurup kom aldrig till avslut, förklarade "Stalle" Ekberg. Det blev seger till slut och IFK tog viktiga poäng vilket gladde. - Matcherna i Skurup är svåra och det är alltid bra att vinna här. Det är ju ett derby och de vill hemskt gärna slå oss. Staffan Ekberg var mest nöjd med Henrik Reiz, framför allt hans spel i defensiven tillsammans med Pierre Chamizo - "de gjorde ett jättejobb". I offensiven gladde Jadranko Milosovic först och främst.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons