Annons

Spelare ger arbetslösa biljetter

Everton-anfallaren Steven Naismith skänker biljetter till sitt fotbollslags hemmamatcher till arbetslösa i Liverpool, uppger flera brittiska medier.
Sport • Publicerad 4 augusti 2014
Steven Naismith.
Steven Naismith.Foto: 

Den skotska landslagsspelaren har på eget bevåg haft ett samarbete med den lokala arbetsförmedlingen och förmedlat biljetter till "människor som jobbar hårt för att få ett jobb och som skulle vilja gå på en Premier League-match".

- Jag kommer från Ayrshire i västra Skottland och bott länge i Glasgow - en stad som, emellanåt, har lidit av hög arbetslöshet, säger han. - Liverpool har en liknande historia och jag är medveten om att det, trots att det inte är deras fel, finns många arbetslösa i Liverpool som kanske inte har råd med en biljett.

Naismith är även ambassadör för en dyslexiorganisation och är inblandad i ett projekt som ska hjälpa skadade före detta militärer att hitta ett arbete.

TT-AFP
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons