Annons

Sommarvila över eller under strecket

I kväll spelar Pelister sista matchen innan sommaruppehållet och det är en väldigt viktig division tre-match som har avspark på Ymorvallen kl 19. Seger mot Tomelilla och Pelisterspelarna kan vila i behaglig sits.
Sport • Publicerad 30 juni 2009

TRELLEBORG. Inför matchen ligger Pelister jumbo med tio poäng och framför – men under nedflyttningsstrecket – ser det ut så här: Veberöd elva och Tomelilla elva. Över strecket finns närmast Lödde också med elva poäng och sedan följer Markaryd med 13. Det är på sin höjd Tomelilla som Pelister kan passera vid seger i kväll och anledningen är den sämre målskillnaden jämfört med Markaryd. Pelister har -14 och Markaryd har plus minus noll.

Ytterligare en match och som också är ytterst viktig för bottenstriden spelas samtidigt i Lödde och där är Veberöd gästande lag i kväll. Ett drömscenario för Anders Palmér & Co i Pelister vore väl en egen seger och oavgjort i Lödde, eller...?

De båda andra Trelleborgslagen spelar nästa match den 29 juli och då tar IFK emot FC Trelleborg på Vångavallen.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons