GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Söderslättssmällen tillbaka för tredje året i rad

Fullträffarna haglade under Söderslättssmällen i helgen när Trelleborgs Sportskytteklubb anordnade sin årliga tävling. Totalt blev det 2 832 innertior. 2 833 om man ska räkna med tävlingen i sig.
Nytt för i år var en storbildsskärm med live-resultat för publiken som kom för att följa skyttarna i Söderslättssmällen.
Nytt för i år var en storbildsskärm med live-resultat för publiken som kom för att följa skyttarna i Söderslättssmällen.
Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Totalt blev det 105 starter under lördagens och söndagens tävlingar. Det blev totalt 4 200 avlossade skott, varav 2 832 träffade mitt i prick.

Flera Trelleborgare lyckades knipa pallplatser, bland annat i den stående veteranklassen där Cecilia Andersson, Anton Wallentin och André Friman erhöll lagpris efter vinst i kategorin L13.

Trelleborgsklubbens Angelica Christensen kom tvåa i den sittande juniorklassen. Dessutom blev Linda Vorbau och André Friman de två som hade de bästa tioskottsserierna i sittande, respektive stående, skytte.

– Mycket folk på plats i lokalerna under söndagen i form av skyttar, föräldrar och annan publik. Alla som hjälpte till med servering och banvakt gjorde en kanoninsats under dagen och stort tack för hjälpen till alla, skriver Trelleborgs Sportskytteklubb i ett pressmeddelande på sin hemsida.

Läs mer