Snabb revansch för Vikings

I torsdags blev det ordentligt med däng uppe i Åstorp – där hemmalaget vann med klara 10–3 och det var ett revanschsuget Tif Vikings som äntrade isen i Söderslättshallen i går. Sannarp fick lida när Tif segrade med 4–2.
Sport • Publicerad 18 oktober 2010

TRELLEBORG. – Det var verkligen många i laget som ville ha revansch och vi inledde också jättebra. Ledningsmålet efter sju minuter kändes rätt och det var då Pontus Österlund som gjorde målet efter assist av både Björn Andersson och Rasmus Andreasson, inleder tränaren Pontus Mårtensson.

I andra perioden återkom dock lite av inställningen i Åstorp och Sannarp kunde då göra både 1–1 och 1–2.

– I andra perioden var vi inte riktigt på tårna och deras första mål kom ju i power-play, medan det andra kom på kontring och där vi slarvade i anfallszon, fortsätter Mårtensson.

Sannarp ledde ända in i sista halvan av tredje perioden men då kunde först Lukas Blomberg kvittera till 2–2 och sedan även göra 3–2. Båda gångerna stod David Möller för assisten men vid tredje målet fanns även Erik Gullberg med i förarbetet.

– Jag tycker också att kedjan med David, Lukas och Erik var vår bästa lagdel i dag, avrundar Pontus Mårtensson.

Segermålet fram till 4–2 gjordes av Timothy Wihlborg med tio sekunder kvar och målet gjordes i öppen kasse. Närmast för Tif Vikings väntar nu Tågaborg i Helsingborg på torsdag.

Martin Falkenby
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.