Annons

Småklubbstränare klara

Det börjar klarna på tränarfronten bland Söderslätts småklubbar och under TA-matchen klargjordes ett och annat namn. BK Ymors succétränare, Patrik Edvardsson, fortsätter men nu med hjälp av den tidigare tränaren i föreningen, Mats Olsson. Mats har den senaste säsongen tränat LM Lilla Torg i Malmö.
Sport • Publicerad 2 november 2003

- En perfekt lösning. Jag har problem att själv ha ansvaret, på grund av mitt jobb och jag och Mats känner varandra väl, menar Patrik nöjt. I Stavsten fortsätter Bosse Andersson och Bertil Olsson kör på i Gislöv. Skegrie gjorde just under lördagen klart med ersättaren till Patrik Bengtsson - och det blev ett känt namn i Snarringe: - Ja, det är klart att jag tränar Skegrie och jag hoppas och tror att det blir bra, menar Hans-Gunnar Nilsson. "Hampa" - som Hans-Gunnar väl mest är fotbollskänd som - är även han tidigare Ymortränare och som tidigare involverad även i just Skegrie, kan det bli ett bra val för Skegrie. I Ymor och Skegrie jobbar man vidare som nyblivna seriesegrare och detsamma gäller i Västra Ingelstad. - Vi är jättenöjda med vårt val av ny tränare, menar Jan Persson i Västra Ingelstad och då menar han Claes Olsson. Claes, tidigare TFF-spelare och småklubbstränare i bland annat just i Skegrie, har de senaste säsongerna tränat Västra Ingelstads juniorer. Han ersätter Roger Nilsson som seniortränare och även Roger ´har klart med ny klubbadress: - Jag blir assisterande tränare i Oxie IF och det passar perfekt, eftersom jag bor i Oxie, förklarar Roger inför TA-matchen. Claes Malmberg fortsätter ett fjärde år i Skanör/Falsterbo men i BK Näset byter man: - Jan-Åke Jönsson - som bland annat tränat BK Kick i Malmö tidigare - tar över men Göran Holter fortsätter som assisterande, förklarar Tor Olsson. Niclas Nylén nöjer sig därmed att träna Höllvikens Gif:s duktiga fjortonårspojkar. Rikard Harletun och Jan-Eve Persson fortsätter i Lilla Beddinge, medan man i Klagstorp håller på och funderar i ersättaren till Daniel Mijac. Pelisters Marjan Bosevskis namn nämns. Även Anderslöv söker nytt efter Patrik Brandt och ersättaren där har att snarast lotsa upp föreningen i division fem igen.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons