Annons

Slutspelat för Felskov i IFK

Lars Felskov har gjort sin sista match i IFK Trelleborg. Den 39-årige mittsexan meddelar att det är färdigspelat för säsongen efter den fingerskada han ådrog sig för ett par veckor sedan.
Sport • Publicerad 17 mars 2007

– Fingret är brutet. Det är färdigspelat, konstaterar han.

Tidigare under säsongen har Felskov lidit av en allvarlig axelskada.

Annons

Hans kontrakt med IFK går ut efter säsongen och någon förlängning är inte aktuell. Lars Felskov har gjort tre säsonger i IFK-tröjan och var en starkt bidragande orsak till att IFK på två säsonger gick från division två till elitserien.

Förra säsongen gjorde han 196 mål i seriesammanhang och var lagets klart bäste målskytt.

Huvudroll i fjol. I år har Felskov knappt funnits med i truppen.

Sak samma med mittnian John Kristensen. Även han var en av de absolut tongivande i fjol, men har i år fått lite speltid och erbjuds heller inget nytt kontrakt.

När det gäller de övriga IFK-danskarna så har Hans-Peter Motzfeldt Kyed och Kenneth Gundersen ett år kvar på kontraktet. Målvakten Ken Berkowitz kontrakt går ut men där hoppas IFK på en förlängning.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons