Annons

Skiljo klar för TFF

På måndagen blev Ivica Skiljo klar för TFF. Den 23-årige anfallaren lämnar Häcken för spel i Trelleborg de närmaste tre åren. - Det känns jättebra, en lättnad att veta vad som händer, säger Ivica.
Sport • Publicerad 8 december 2003

TFF har länge varit på jakt efter en anfallare och klubben har förhandlat både med Ivica Skiljo och Landskronas Matthias Eklund. Valet föll på den mångsidige Ivica. - Jag såg honom framför allt när Häcken mötte Norrköping borta och han är en spelartyp som vi har saknat i truppen. Stark i kroppen och bra på huvudet, dessutom gjorde han många mål, säger tränaren Ulf Larsson. Elva mål blev facit den här säsongen för nyförvärvet som har 20 allsvenska matcher i Häcken bakom sig, då med spel i samtliga lagdelar utom målvakt. Till slut valde han mellan en fortsättning i Häcken eller en flytt till Skåne. - Ärligt talat var jag tveksam inför mitt första möte med TFF, det var mest för att kolla läget. Men jag har bara fått positiva bilder av klubben. Jag är värvad som anfallare och har visat vad jag kan, samtidigt kan jag spela centralt på mittfältet och i backlinjen vilket känns skönt både för klubben och mig, Ivica Skiljo räknar med att flyttlasset från Göteborg går vid årsskiftet och att han gör sitt första träningspass i början av januari.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons