Annons

Skegrie värvar rutinerad duo

Skegrie BK har gjort ytterligare två förstärkningar till sitt division fem-lag. Det handlar om två rutinerade spelare, Vasko Mitrovic och Oliver Wilson.
Fotboll • Publicerad 22 mars 2021
Vasko Mitrovic i ÖT Smygehuks grönvita-tröja. Nu ska han spela för Skegrie BK.
Vasko Mitrovic i ÖT Smygehuks grönvita-tröja. Nu ska han spela för Skegrie BK.Foto: Tomas Nyberg

Skegrie BK har vässat sin trupp ytterligare med två rutinerade spelare.

Oliver Wilson, senast i FC Trelleborg har skrivit på för Snarringeklubben. Han har under sin karriär även spelat i IFK Trelleborg och ÖT Smygehuk. Wilson kan spela på flera positioner.

Annons

”Oliver är en speedig, teknisk, smart och offensiv spelare som har en grym tempoväxling. Han löper smart i djupled, men behärskar även det felvända spelet riktigt bra. Han jobbar hårt i försvarsspelet vilket gör honom väldigt allround”, skriver tränaren Peter Nilsson på Skegries hemsida.

Peter Nilsson hade Wilson i laget när han tog upp FCT till division tre.

Även Vasko Mitrovic, som de senaste säsongerna gjort många mål för ÖT Smygehuk, har skrivit på för Skegrie. Offensive Mitrovic har även spelat i IFK Trelleborg och LB07.

Skegrie har därmed värvat tio spelare till denna säsong.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons