Annons

Skegrie vann på ett självmål

Skegrie fick hjälp av en motståndare när laget besegrade Vellinge FF med 1–0 i division fem. I sexan blev det oavgjort för Skansen och förlust för Lilla Beddinge.
Småklubbsfotboll • Publicerad 24 juni 2016

Skegrie BK-Vellinge FF 1-0 (1-0)

Det blev en ovanligt tajt match, när Skegrie och Vellinge FF möttes i vårsäsongsavslutningen på Snarringe IP och ganska typiskt för matchen blev det ett självmål som avgjorde.

Annons

– Ett riktigt "Irlands-självmål", menade Skegrielagledaren, Per Mårtensson, direkt efter matchen.

Målet kom efter ett inlägg och målet kom med endast sekunder kvar till halvtid och sett till målchanser i stort var det en väldigt "fattig" tillställning.

– Tyvärr får vi ju Philip Marklund skadad och vi saknade ju både Jonathan Roth och Johan Revesz och vi är väldigt nöjda med matchen och med det vi ändå presterat hittills. Man bör tänka på, att vi hade en enda poäng efter tre omgångar, summerar Per Mårtensson.

Lilla Beddinge BK-Klågerups GIF 1-2 (1-0)

En ny tung förlust för Lilla Beddinge och efter ledning med 1-0 kunde Klågerup vända och vinna, där segermålet slogs in med endast sju minuter kvar.

– Lite olyckligt faller vi på två fasta situationer och då gör vi ändå 1-0 redan efter två och en halv minut. En frispark där "Robban" (Robert Nilsson) slog in bollen.

Så inleder tränaren, Mikael Paulsson, efter matchen och i övrigt summerade han så här:

– Deras kvittering kom cirka 20 minuter efter pausen och då efter en hörna och där vi tappade markeringen. Segermålet till 1-2 kom sedan efter en frispark och där bollen stöttes in vid bortre stolpen och det handlade om väldigt små marginaler i en match som var väldigt fattig på riktiga målchanser.

Bara GoIF-BK Skansen 3-3 (2-0)

Skansenspelarna var fyllda till bredden med moral, när man mötte Bara på bortaplan och efter underläge med 0-2 i pausen kunde man åka tillbaka till Albäcksvallen med 3-3 och en poäng.

Annons

– En jättebra match av oss och riktigt bra kämpat!

Så inleder tränaren, Magnus Säll, efter matchen och inte nog med 2-0 till hemmalaget - man ledde senare även med 3-1. Magnus igen:

– Det är Anton Möller som reducerar till 2-1 men sedan kommer 3-1. Vanligt kanske att man då blir besvikna och tappar modet men istället rustar vi upp oss och kommer väldigt starkt igen. Jens Sirviö gör 3-2 och sedan räddar Daniel Lagerborg poängen åt oss och han sätter en frispark elegant direkt i mål och 3-3 kom med 30 sekunder kvar ...

Sigge Hansson

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons