Annons

Skegrie har ställt till det ordentligt

Efter fadäsen med laguppställningen mot Janstorp tidigare i höst har man verkligen ställt till det ordentligt för sig i Snarringe. Nu ska en hel del till för att SBK inte ska trilla ned i sjuan.
Sport • Publicerad 28 september 2009

TRELLEBORG. Fadäsen mot Janstorp kommer att specificeras senare i veckans småklubbskrönika men redan nu kan man konstatera bedrövelsen i missen.

I och med 1–3 (0–1) borta mot värste konkurrenten i bottenstriden, Köpingebro – ja, då ser det riktigt, riktigt kämpigt ut för Roland Johansson & Co.

Annons

Köpingebro tog en tidig ledning i matchen och Skegrie var väl aldrig riktigt nära att vinna matchen – som hade behövts och Björn Ekroths tröstmål var därför också av inget värde alls.

Skansen var nästan granngårds och mötte dunderjumbon Svenstorp men oavsett placeringen bjöd hemmalaget på oväntat hårt motstånd. Till sist dock seger med 4–3 till Skansen efter 2–0 halvvägs.

Därmed är också Skansen helt klart för kvalspel men samtidigt utan chans till seriesegern.

Klart för kval är även Västra Ingelstad som besegrade Öja i en direkt avgörande match om sista kvalplatsen. 4–0 (2–0) slutade matchen och bland målskyttarna finns bland annat Fredrik Hector. Fredrik som väl inte spelat på riktigt de senaste fem-sex åren!

Behar leder serien inför slutomgången och seger borta mot Öja och saken är klar.

Nu blev det seger hemma mot Janstorp med 3–1 (1–0) och i och Mirza Vrbanjac gjorde två mål.

Därmed fortsätter dramat om vem som ska bli Söderslätts skyttekung 2009.

Anders Nilsson gjorde nämligen också två mål för sitt Östra Torp.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons