Skegrie föll på mållinjen

Skegrie BK spelade hemma mot Malmö United i division sex-comebacken och det var mycket, mycket nära en trepoängare direkt! Jacob Breland gjorde 1-0 för Skegrie under första halvlekens slutminuter och det resultatet såg ut att stå sig men med sekunder kvar kunde Malmölaget kvittera.
Sport • Publicerad 18 april 2004

- Ja, vi "klöddar" till det och i absolut sista sparken kommer kvitteringen. direkt efter avspark blåser domaren sedan av matchen, förklarar Mats Erson. På plats i Snarringe kunde man konstatera den svåra vinden, där båda målen kom i medvind. Något ordnat spel gick sällan att finna och kanske var också 1-1 ett rättvist resultat. Skurup-Minnesberg 2-1 Inte riktigt kanske men nästan lika snöpligt som i Snarringe blev det för nykomlingen Minnesberg i Skurup. Så här berättar Minnesbergstränaren, Björn Eriksson, efter matchen: - Inte alls rättvist! Vi bjuder bollen till "Knappen" vid båda målen och det har man inte råd med, när man möter honom. Vi har mängder av målchanser och en gång tar bollen i ena stolpens insida och vid två tillfällen låg bollen på mållinjen. Med 20 minuter kvar reducerade Rikard Hedman till 2-1 och Minnesberg hade sedan flera chanser till kvittering men inget ville sig. Rynge-Gylle 2-1 Inte heller i Gylle var man nöjd - efter premiärförlusten borta mot Rynge. Så här meddelar Peter Kronström därifrån: - Vi hade väldigt mycket av spelet under de första 20 minuterna. Kvitterade till 1-1 genom inhopparen Johan Roslind och hade sedan ytterligare bra chanser. Inte minst Johan Licke skapade flera fina möjligheter. Även Samy Järvenpää hade fina möjligheter. Rynge avgjorde med endast någon minut kvar och därmed alltså poänglöst för Gylle. Skabersjö-Gislöv 7-0 Det var knappt man trodde sina öron, när resultatet från Skabersjö kablades ut. 7-0 (4-0) till hemmalaget! - Nej, det är helt bedrövligt men allt gick fel i dag. Redan vid samlingen blev det lite deppigt - Patrik Rosengren, Mats Palmqvist och Mattias Persson saknades av olika anledningar och Bertil Olsson, tränaren, är sjuk, meddelar lagledaren, Sebastian Walldén. Det bedrövliga förstärks för Sebastian & Co när baklängesmålen kommer på tal. Fem av dessa tillkom nämligen efter fasta situationer. L Beddinge-Hakoah 0-1 Lilla Beddinge tillbaka på Söderslätt men det är inte mycket lättare att ta poäng här - jämfört med Österlen i fjor. Det framkom redan i premiären där Hakoah vann på Thurevallen med matchens enda mål. - Inget att säga om förlusten. Hakoah hade betydligt fler chanser och kanske hade 2-4 bättre speglat matchbilden, menar tränaren, Rikard Harletun. Klågerup-Anderslöv 0-0 Nye tränaren i degraderade Anderslövs Boik, Ulf Pålsson, var både nöjd och missnöjd med premiären: - Ja, jag är väldigt nöjd med att vi inte släppte till någonting bakåt men framåt borde vi ha avgjort. Vi är lite olyckliga framför mål och inte minst "Jocke" Persson hade riktigt heta chanser.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.