Skansen vände och vann

Skansenspelarna kom snabbt igen efter besvikelsen över det oavgjorda resultatet senast i derbyt mot serieledande Behar. I går vann man mot Minnesberg med 3–2 (1–2).
Sport • Publicerad 2 september 2009

TRELLEBORG. Minnesberg tog dock ledningen redan innan minuten var gången genom Filip Svensson men det dröjde bara fem minuter, innan kvitteringen kom och då var det Andreas Lindquist som var målskytt. Både Filip och Andreas skulle senare bli tvåmålsskyttar i matchen men han som avgjorde till 3–2 heter Fredrik Pettersson.

– Vi brände mycket i andra halvlek men jag tycker nog att Minnesberg tröttnade efterhand och att vi vann rättvist.

Så analyserar Fredrik Hahne i Skansenledningen och Torbjörn Magnusson i Minnesberg är ganska enig i Fredriks bedömning – att Skansen vann rättvist.