Annons

Skanör närmare toppen

Skanör/Falsterbo seglar upp som en given favorit till seriesegern i ”Malmöfemman” och i lördags var det Prespa Birlik som fick ge sig på sin hemmaplan. 0–2 (0–0) slutade matchen.
Sport • Publicerad 25 maj 2009

Segerskyttar var Jimmy Larsén och Anders Lindberg men det var ingen helgjuten seger, om man säger så. Hemmalaget skapade mängder av chanser och täffade vid ett par tillfällen ribban.

– Ja, vi hade tur i dag men jag tycker ändå att vi jobbade hårt, försvarade oss bra och framför allt utnyttjade våra chanser, summerar Skanörtränaren Magnus Möller efter matchen.

Annons

En serie upp fick Vellinge en poäng med hem från Sjöbo via 1–1 (0–0) och tränaren, ”Rossi” Eterovic, var nöjd:

–  Man måste vara nöjd med en pinne mot hemmastarka Sjöbo. Samtidigt var vi nära segern och deras kvittering dröjde till det återstod cirka tio minuter.

Målet fram till Vellinges ledning kom genom Robin Mårtenson.

I division sex vann Behar hemma över BK Vången med klara 4–1 (3–0) och det var tvåmålsskytten Mirza Vrbanjac som inledde målskyttet redan i den tredje minuten. Målet föregicks av ett mönsteranfall, där Adnan Rastoder var den som slutligen spelade fram till Mirza. I andra halvlek avslutade Nerim Suman Behars målskytte och med cirka tio minuter kvar kunde Vången reducera och fastställa slutresultatet till 4–1.

I Gislöv var Öja på besök och det började bra för hemmalaget, där Daniel Larsson tidigt gjorde 1–0. Innan pausen hade dock Öja vänt till 1–2 och i andra halvlek drog sedan Österlenlaget i från och till sist blev det 2–5. Jens Edholm gjorde Gislövs andra mål.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons