Annons

Skador stör IFK inför toppmötet

Sport • Publicerad 9 december 2004

I kväll (fredag) möter serieledande IFK serietvåan Ystapågarna på bortaplan. En efterlängtad match. Men skador stör IFK och det gör att ingen vänsterhänt spelare finns att tillgå i kväll.

Ystapågarna är elitserielaget IFK Ystads B-lag och kan som sådant inte ta en plats i division ett. Men poängen som delas ut är viktiga ändå för IFK och fredagskvällens toppmöte i Österporthallen är efterlängtat.

Annons

– Jag har väntat på den hela säsongen, säger lagkaptenen Jadranko Milosevic.

"Jadde" satt på läktaren när IFK tränade i går, på grund av en lätt förkylning, men räknar med att kunna spela.

Spela kommer däremot inte högernian Hans-Petter Motzfeldt-Kyed att göra. "HP" har problem med både en ljumske och ett knä. Problem har också otursförföljde Senad Alkic som skadat foten.

IFK har därmed ingen vänsterhänt spelare till höger.

– Då får vi andra ta det ansvaret, säger Jadde som tror på en ny bra insats av IFK.

– Vi har så pass gott självförtroende efter tio raka segrar att vi litar på varandra och vi vet att spelar vi vårt eget spel så kommer det att lösa sig.

Om Ystapågarna säger Jadde:

– I och med att de är ett B-lag till IFK Ystad så kan de ha ett högre tempo än de andra lagen eftersom de tränar mer. Sedan vet man aldrig vilka spelare de har med.

Jonas Gustafsson

handboll Trelleborg
handboll Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons