Annons

Skadeproblem i Pingvin

Lördagens match borta mot Enköping kan bli tuff för Pingvin RC och den största anledningen är de skador som finns i laget. Johan Andersson och Peter Ahlgren har problem, där Johan dock spelade 25 minuter senast mot Exiles och förhoppningsvis därför kan vara med. Peter har problem med en inflammation i ett knä och är definitivt borta.
Sport • Publicerad 24 maj 2002

Samtidigt är Mark Stacey tillbaka i laget och han behövs med sin rutin. Mark har också tillsammans med Tom Taminavalu fått ordning på inte minst försvarsspelet, där man hittills endast har släppt till två försök på fyra matcher! Pingvins damer spelar också i Enköping och har - precis som herrarna - en klar chans till seger och inte minst om man spelar så inspirerande och bra som senast hemma mot Stockholm Exiles.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons