Annons

Skadedrabbat Höllviken mot Häcken

Skador, skador och åter skador. Laguttagningen blir inte det lättaste för Höllvikentränaren Caspar Paukstadt när han ska formera ett lag inför dagens match i Svenska cupen, mot superettalaget BK Häcken.
Sport • Publicerad 28 april 2003

- Vi har fyra killar skadade, säger Paukstadt. Dessutom är Magnus Bergström avstängd och vår kapten Thomas Strandberg upptagen av studier i Örebro. Han tror ändå att Höllviken kan ge Häcken, favorittippade i superettan, en ordentlig match. - Om allt stämmer tror jag vi kan rubba Häcken. Jag har inte sett dem själv men en vän till mig som bor i Göteborg har gett mig en del uppgifter. Lyckas vi hålla tätt i matchinledningen tror jag att vi kan ha vissa chanser att stå emot. Vi har ju dessutom ett stressmoment för Häcken i Jonnie Fedel. Gamle MFF-målvakten som nog är den ende som kan vara riktigt säker på en plats i startelvan. Matchen spelas klockan 18.00 på Höllvikens IP. Höllvikens trupp: Jonnie Fedel, Emanuel Melander, John Bergqvist, Otto Persson, Meysam Javan, Nate Winkler, Tim Jörvall, Osman Sudic, Andreas Jeppsson, Andreas Cedermarker, Martin Nordbladh, Freddy Borg, Torbjörn Tornblad, Andreas Wihlborg, Jonas Fredriksson.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons