Annons

Skadad Melander kan missa derbyt

Dennis Melander riskerar att missa Skånederbyt. Under fredagen lämnade han träningen ljumskskadad.
– Det känns jättetungt, säger TFF:s lagkapten.
Sport • Publicerad 2 oktober 2010

Med tjugo minuter kvar av fredagsträningen bröt Dennis Melander träningen. Han lämnade och gick direkt in till omklädningsrummet med sammanbiten min.

– Om det är någon match man får välja att spela så är det denna, nu när jag läst att det nästan är slutsålt också. Det är inte ofta och om det blir det så är det en skithäftig känsla att få spela på Vångavallen då. Klart jag vill spela, det känns jättetungt just nu, säger Dennis Melander.

Annons

Området kring ljumsken är svullet och en blödning har uppstått.

– Jag har mycket smärta där. Jag har haft ont sen efter matchen mot Åtvidaberg. Förmodligen är det för att jag inte hade spelat de två föregående matcherna och gick in direkt och spelade 90 minuter, säger Dennis Melander som ironiskt nog inte känner av sitt tidigare skadade knä.

TFF-kaptenen kommer att testspela under dagens träning och även under matchdagen.

– Även om Peter (Andersson, sjukgymnast) har räknat bort mig så räknar jag inte bort mig själv förrän klockan 18.00 på söndag. Men det är ytterst, ytterst tveksamt om jag kan spela.

Ett besked som gör TFF-tränaren Alf Westerberg bekymrad.

–  Situationen är inte optimal. Det skulle naturligtvis kännas om Dennis inte kan vara med. Samtidigt gjorde Johan Nilsson Guiomar det bra senast.

Missar Melander matchen är det inte det första Skånederbyt han tvingas stå över. 27-åringen har till exempel aldrig mött MFF på Malmö Stadion.

Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons