Annons

Skadad Gussev missar landskamp

Det blir ingen U21-match för Vitali Gussev på fredag. Estländaren som byttes ut i slutskedet av matchen mot Mjällby har drabbats av en blödning i vaden och fattade själv beslutet att stanna i Trelleborg.
Sport • Publicerad 2 september 2002

Anfallaren hade redan förra veckan känningar av skadan men deltog ändå från start mot Mjällby. Gussev, som dessförinnan producerat tre mål på två matcher, presterade ingenting i söndagens match och det var tydligt att han var hämmad av skadan. Tanken var att Vitali Gussev skulle deltagit i Estlands U21-landslag i bortamatchen mot Kroatien på fredag, en match som innebar att TFF kollade upp resvägar för att Gussev skulle komma i tid till söndagens match mot Brommapojkarna. Det arbetet kan kansliet nu lägga åt sidan men frågan är om han hinner bli frisk till på söndag. - Det finns en liten chans, vi får se, säger tränare Ulf Larsson.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons