Annons

Sista träningen?

Peter Abelsson tränade på som vanligt i går (tisdag), som han gjort hundratals gånger förr på Vångavallen. Men det kan ha varit sista träningen med TFF-kompisarna.
Sport • Publicerad 31 augusti 2004

"Abel" är medveten om att läget är känsligt för bottenstridande TFF och sa så här efter träningen:

- Skulle det bli så så är det ett steg uppåt i karriären och en stor chans för mig. Men alla som känner mig vet att TFF och spelarna här har betytt allt för mig under mina sex år i klubben.

Annons

Så mycket mer ville inte "Abel" säga, inget var ju klart tisdag eftermiddag. För laget och tränaren Conny Karlsson skulle det vara ett ordentligt bakslag om lagkaptenen Abelsson lämnade med åtta omgångar kvar.

- Det begriper ju alla att vi inte förbättrar situationen. Peter är lagkapten och det är ju ingen slump att MFF vill ersätta Majstorovic med just honom, kommenterade Conny Karlsson.

Karlsson har bara att vänta och se hur det utvecklar sig.

- Som tränare vill man ju ha så bra spelare som möjligt i laget men jag har fått det här framlagt för mig och jag ställer mig bakom styrelsens beslut vad det än blir.

"Abel" var aktuell för MFF redan i vintras men då Patrik Andersson valde att komma hem frös den övergången inne.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons