Annons

Sigges lista över veckans händelser

Veckans... ...storseger: Östra Torps 8–0 borta mot Gärsnäs var inget annat Söderslättslag ens i närheten av.
Sport • Publicerad 27 maj 2009

...formstyrka: Den visar Skanör/Falsterbo för tillfället och mot Prespa Birlik kom femte segern på de sex senaste matcherna.

...målskytt: Tjatigt kanske men Anders Nilssons gjorde själv fyra av målen och med dessa la han sig också i täten av vår skytteliga med nio mål!

Annons

...felbeslut: Många sådana lär ha tagits av FC-spelarna i Tomelilla, där trelleborgarna ledde med 1–0 och hade en man mer på planen. Det blev 2–1 – till ”Tosselilla”...

...oavgjorda match: IFK Nådde 1–1 i Lödde och där lär också lagen ha haft vars sin halvlek, där IFK-arna kom mer och mer efter hand som matchen led mot sitt slut.

...plump: Den kom på Ymorvallen, där Balkan mejade ned Pelister med klara 5–1.

...besvikelse: Aldrig någonsin tidigare har man väl sett en sådan besvikelse hos Anders Palmér som direkt efter utklassningen.

...premiärseger: I den sjunde omgången kom BK Näsets första seger och den kom hemma mot Svedala.

...”nära”: Vellinge fick 1–1 borta mot erkänt hemmastarka Sjöbo men hemmalagets kvittering kom lie snöpligt i slutminuterna.

... nolla: Anderslöv, Lilla Beddinge och Näsets FF blev mållösa denna omgång.

...poängräddare: Tony Ringblom kom in som avbytare för Västra Ingelstad i sista minuten och innan slutsignalen han Tony också med att kvittera till just poängräddande 2–2.

....uppförsbacke: Den verkar Skegrie verkligen ha hamnat i och nu räckte inte ens kämpatakterna till utan på just  Kämpavallen i Janstorp blev det 4–1 till hemmalaget.

...överlägsenhet: Behar lär ha varit numret större än BK Vången denna gång och 4–1 låter ju också stabilt.

Annons

...vändning: Ja, vad ska man annars säga om Öjas 5–2 i Gislöv, där hemmalaget tog ledningen med 1–0?

...start: På stadion rivstartade hemmaspelarna i AIF och gjorde ganska snart 4–0 på Klagstorp.

...moral: Andra halvlek vann Klagstorp storartat med 1–0!

...förlust: Ja, enligt Bertil Thern i Näsets FF var 0–0 hemma mot Örtofta att betrakta som en sådan.

 ..målorgie: Östra Torps 8–0 var ju snäppet bättre men Gislövs hela 9–2 mot Janstorp i går var ju än ”värre” beroende på hur man ser det.

...inledning: Den stod faktiskt Janstorp för och kunde mycket väl ha lett med ett par mål redan under inledningsminuterna.

...målsumpare: Trots alltså att Gislövspelarna gjorde hela nio mål, så kunde det nästan blivit det dubbla i målskörd och emellanåt missades det också hej vilt framför en nästan skräckslagen Janstorpsmålvakt.

...publik: Ja, visst fanns det mycket folk på stadion, när Gylle mötte Klagstorp i lördags men Snarringe IP var till brädden fylld med inte minst supportrar till Behar.

...glädje: Den kunde också dessa supportrar visa vid flera tillfällen och till sist blev det 4–1 till Behar!

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons