Annons

Sierra Leone-spelare testades

Sport • Publicerad 19 augusti 2011

Ibrahim Koroma och David Simbo kan få följe i TFF av fler landsmän. Sedan förra veckan provspelar 18-årige Sulaiman Kamara och 19-årige Lansana Kamara med TFF.

Igår spelade de match för TFF för första gången. Sulaiman Kamara spelade som högerytter och Lansana Kamara som central mittfältare i U21-matchen mot Landskrona Bois på Vångavallen. Båda spelade hela matchen.

Annons

– Inledningen av dem var bra, efter hand tappade de lite. Men vi behöver se mer av dem för att göra en bättre bedömning, säger TFF:s assisterande tränare Alf Westerberg, som såg goda kvalitéer hos båda.

– Sulaiman visade goda intentioner och skapade en hel del lägen från sin kant. Lansana är en kraftfull mittfältare som glimtvis visade offensiva kvalitéer som han har när han drev fram i djupled på ett kraftfullt sätt, säger Westerberg.

Spelarna med U-landslagsmeriter kommer att stanna minst en vecka till hos TFF.

Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons