Annons

Serieledarna vill bli bättre hemma

IFK Trelleborg leder handbollens division 2 södra efter fyra omgångar men tränaren Viggo Paulsen är inte nöjd med lagets spel hemma i Söderslättshallen.
Sport • Publicerad 24 oktober 2003

När bottenlaget Karlshamn kommer till Söderslättshallen på söndag ser chansen ut att vara god till ännu en seger för IFK. - Ja, men det kan man inte räkna med och vi måste bli bättre på hemmaplan, där har vi inte spelat bra, säger tränaren Viggo Paulsen som också kan berätta att han har en frisk trupp till sitt förfogande. - Vi har haft en del småskavanker men till på söndag ska alla vara okej. IFK har bara ett plusmål på sina två hemmamatcher men har gått som tåget på bortaplan där målskillnaden är fantastiska 31 plusmål och den tidiga serieledningen förvånar inte den nye tränaren. - Nej, jag förstod att vi hade ett bra lag. Men det är en lång säsong och vi får se hur det utvecklar sig.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons