Annons

Sebastian Seifert kan vara på väg till Tyskland

Danska Koldings svenske landslagsman i handboll, Sebastian Seifert, diskuterar just nu med flera tyska klubbar. Enligt den danska tidningen BT ska Seifert vara klar för spel i Lübeck.
Sport • Publicerad 15 februari 2002
BILD: SCANPIX
BILD: SCANPIXFoto: 

Sebastian Sefiert bekräftar för Allehanda att han inlett diskussioner om en flytt till Tyskland. Han ställer sig dock något frågande till spekulationer om spel i Lübeck. - Jag har varit i kontakt med intressenter i Tyskland, men ingenting är klart än. Jag räknar med ett besked i veckan, säger han till Allehandas nätupplaga. Enligt Göteborgs-Posten i dag ska också landslagsspelaren Fredrik Ohlander ha beslutat sig för att lämna Danmark. Linjespelarna Pelle Linders, EM-mästaren Thomas Sivertsson samt tränaren Ulf Sivertsson stannar sannolikt kvar i Kolding. Fredrik Ohlander, tidigare målvakt i Aranäs och Önnered anses allmänt som en av Sveriges bästa burväktare, vill inte avslöja vilken eller vilka klubbar som är aktuella. - Ingenting är klart. Jag har varit i Kolding i fyra år nu. Men jag flyttar inte tillbaka till Sverige oavsett. Det lär dröja några år till, säger Ohlander till GP.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons