Annons

Sebastian Ohlsson tillbaka i Degerfors

För en vecka sedan stod det klart att Sebastian Ohlsson skulle lämna TFF. På torsdagen presenterades han av superettankonkurrenten Degerfors IF.
Fotboll • Publicerad 21 november 2019
Sebastian Ohlsson och Östers Filip Örnblom i superettanmatchen på Vångavallen i somras.
Sebastian Ohlsson och Östers Filip Örnblom i superettanmatchen på Vångavallen i somras.Foto: Andreas Hillergren/TT

För två år sedan lämnade Sebastian Ohlsson Degerfors för TFF. Nu flyttar han tillbaka till den värmländska klubben.

– Det känns jäkligt bra och det är skönt att allt är klart så att man slipper vela omkring. Jag hade en väldigt bra tid i Degerfors tidigare och jag trivdes otroligt bra med både ledare och spelare och föreningen och det är väl det jag har saknat lite, så därför ska det bli skönt att komma tillbaka, säger Sebastian Ohlsson till klubbens hemsida.

Annons

Den centrala mittfältaren hade möjlighet att bryta sitt kontrakt med TFF, trots att ett år återstod, och det valde han att göra.

– Det har varit två tuffa säsonger rent mentalt och det behövs något nytt. Jag ville ta chansen nu att hitta något annat, sa Sebastian Ohlsson, till TA-sporten för en vecka sedan.

Degerfors är nöjda med sitt nyförvärv.

– Han är en riktigt bra mittfältare som också har anknytning hit, vi har naturligtvis haft konkurrens från andra lag men när han kunde tänka sig att återvända så var det mycket glädjande för vår del. Det känns jättebra, Sebastian är en mycket bra och kompetent spelare, säger sportchefen Patrik Werner, till Degerfors hemsida.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons