Annons

Säsongens första förlust

Tif Vikings åtta insläppta mål på fem matcher fördubblades på söndagen. Hässleholm vann med 8-5 (2-0, 2-2, 4-3) trots att trelleborgarna förde matchen. - Förlusten låg lite på lut. Omedvetet kanske vi drabbats av högmod, säger tränare Fredrik Hallberg vars lag inlett med fem raka vinster.
Sport • Publicerad 16 november 2003

Individuella misstag ställde till det. Hemmalagets mål i första perioden var rena bjudningar och matchtavlan visade 4-0 efter halva matchen. - Mattias Björk fick knappt känna på pucken och vi valde att ersätta honom. Martin Svensson kom in i ett otacksamt läge där vi låg på och Hässleholm fick frilägen men Martin knep några och var klart godkänd, säger Fredrik Hallberg. Vikings kämpade sig tillbaka, missade flera bra lägen till kvittering vid 4-3. Hässleholm gjorde två snabba mål och det var uppförsbacke igen. Med två och en halv minut kvar var hemmalaget skakat på nytt. 6-5 och Vikings låg på. - Tyvärr brände vi ett par lägen och vi gick också runt på lite folk efter de tre matchstraffen. Vikings presenterade ett nyförvärv. André Sandberg, 24 år, är en egen produkt som efter en tillvaro i klubbar som Mif och Pantern nu är tillbaka. - André blir absolut en tillgång för oss. Han svarade för två mål i den här matchen, säger Fredrik Hallberg

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons